Gevoel voor Gevoel

Gevoel voor Gevoel

Over mij

Mijn naam is Michel Pape en ben geboren in 1969 te Den Helder. Na voltooiing van de dienstplicht in 1989 en het volgen van een opleiding voor commercieel medewerker in 1990 ben ik in 1991 begonnen aan de opleiding voor fysiotherapie aan de Hogeschool Eindhoven. In 1995 ben ik afgestudeerd.

Na mijn studie ben ik in Eindhoven blijven wonen en ben ik gaan werken in een praktijk in Duisburg, Duitsland. Na daar 17 jaar in dezelfde praktijk te hebben gewerkt en heel veel ervaring te hebben opgedaan was het tijd voor iets anders. Sinds 1 mei 2013 run ik een eigen praktijk in Eindhoven. Waar ik me in het begin alleen bezighield met haptonomie en fysiotherapie werk ik nu als holistisch therapeut waarbij ik mijn achtergrond als haptonoom en fysiotherapeut daar waar nodig integreer tijdens consulten. Verder maak ik veelvuldig gebruik van breathwork in combinatie met lichaamswerk. Daarnaast geef ik verbonden ademhalingssessies, zowel individueel als in groepen.

Ervaring
Het ligt in mijn vermogen om mensen zich snel beter te laten voelen. Mijn ervaring als fysiotherapeut is zeer uiteenlopend, waarbij ik veel waardering ontving voor mijn gedrevenheid, kennisvergaring, inlevingsvermogen en duidelijkheid. Naast deze eigenschappen vind ik het belangrijk dat er tijdens de behandelingen ruimte is voor humor.

Werkgebieden en ervaring

–          Particuliere praktijken
–          Verzorgingstehuizen
–          Orthopedie
–          Neurologie
–          Mobiliteitstraining
–          Kinderen
–          Geriatrie
–          Sportblessures
–          Massage
–          Zwangerschapsklachten
–          Revalidatie
–          Preventie

Healing

Klachten zijn al vervelend genoeg. De juiste omgeving komt het genezingsproces ten goede. Ik stel u snel op uw gemak en de praktijkruimte draagt bij aan een vertrouwde sfeer.

Praktijk Michel Pape is gevestigd in Yogapraktijk ‘Een Nieuwe Balans’ en bevindt zich op de Barrierweg te Eindhoven.


Wees lief voor jezelf

Deze website is ontwikkeld door New Bizniz